Delmer B.V.

Tools & Equipment voor Vakhandel en Vakman

Ladders, Trappen en Rolsteigers van Delmer - SVELT

Welkom bij Delmer - SVELT, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige ladders, trappen en rolsteigers van uitmuntende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Delmer is distributeur van het wereldmerk SVELT uit Italië (www.svelt.it). In deze fabriek wordt hoogwaardig matereel geproduceerd dat voldoet aan alle EU-NEN-ARBO normen. Bij Delmer - SVELT geloven we in vakmanschap en veiligheid, daarom hebben wij ons eigen team van deskundige NEN keurmeesters in dienst om ervoor te zorgen dat elke ladder die ons merk draagt en voldoet aan de hoogste normen (NEN 2484, HD 1004, NEN 2718, ARBO wet en de van toepassing zijnde machinerichtlijnen). 

Onze ladders zijn meer dan alleen een hulpmiddel om naar grote hoogten te reiken; ze vertegenwoordigen betrouwbaarheid, duurzaamheid en gemoedsrust. Of je nu een professional bent die dagelijks op grote hoogten werkt, of een doe-het-zelver die af en toe een klus klaart, bij Delmer - SVELT vind je altijd het perfecte gereedschap voor de klus.

Delmer officieel distributeur voor SVELT in de BeNuLux

Op de foto te zien Davide Agosta, directeur-eigenaar van Svelt S.p.A en Frans Reijnen van Delmer B.V

Sinds 22-04-2024 is er een contract afgesloten met SVELT: een Italiaanse fabrikant die een van de breedste assortimenten ter wereld heeft. Delmer-Svelt een A-label met uitstekende voorwaarden, waarbij service en garantie voorop staan.

Bekijk het assortiment

Doe de zelfcheck

En nu, laten we eens kijken of jouw eigen ladder nog steeds aan de Nederlandse norm NEN 2484 voldoet. Deze test is super eenvoudig. Controleer de ladder op een een EN-131 sticker met gebruikshandleiding. Zitten deze er niet op dan weet je een ding zeker; de ladder wordt niet goedgekeurd en voldoet hoogstwaarschijnlijk niet aan de ARBO normen. Met alle aansprakelijkheden van dien. 

Check formulier

Speciale aanbieding!

Als je ladder niet aan alle punten voldoet, is het misschien tijd om te investeren in een nieuwe professionele ladder, trap of rolsteiger van Delmer. En om het nog aantrekkelijker te maken, gebruik de kortingscode "VEILIGWERKEN" bij het afrekenen voor een speciale aanbieding!

Veiligheid staat voorop bij Delmer. Koop vandaag nog jouw nieuwe partner in hoogtes.

Shop

Delmer keuring service

Klimmaterieel is een gebruiks- en verbruiksartikel dat vaak onderhevig is aan extreme slijtage, belasting en beschadigingen. Dit vormt een bron van zorg en verantwoordelijkheid voor de eigenaar. Delmer heeft speciaal voor deze eigenaren een service ontwikkeld om de gebruikers op het gebied van veiligheid te ontlasten. Klimmaterieel moet namelijk jaarlijks worden gekeurd volgens de ARBO-eisen. Delmer onderscheidt een aantal fasen.

Meer informatie


In principe dient het materieel aan alle eisen te voldoen en mag er alleen met originele onderdelen worden gerepareerd. Deze heeft Delmer uiteraard op voorraad.  Twijfelt u dan kunt u onze keurmeeste gratis raadplegen

Download als PDF