Delmer B.V.

Tools & Equipment voor Vakhandel en Vakman

Delmer keuring service

Klimmaterieel is een gebruiks- en verbruiksartikel dat vaak onderhevig is aan extreme slijtage, belasting en beschadigingen. Dit vormt een bron van zorg en verantwoordelijkheid voor de eigenaar. Delmer heeft speciaal voor deze eigenaren een service ontwikkeld om de gebruikers op het gebied van veiligheid te ontlasten. Klimmaterieel moet namelijk jaarlijks worden gekeurd volgens de ARBO-eisen. Delmer onderscheidt een aantal fasen:

 1. Herinnering voor keuring
  Na de aanschaf van klimmaterieel ontvangt u automatisch na 11 maanden een herinnering om het materieel te laten keuren. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

 2. Pre-test
  Aan de hand van de pre-test kunt u zelf uw materiaal testen voordat u een keurmeester inschakelt. Op basis van de pre-test besluit u of het materieel moet worden gekeurd of vervangen.

 3. Vervanging
  Indien u besluit het materieel te vervangen, kunt u gebruik maken van een speciale kortingsbon.

 4. Advies
  Indien u niet zeker weet of uw materieel moet worden vervangen, kunt u gratis advies inwinnen bij onze twee gecertificeerde keurmeesters. Vul een contactformulier in op de Delmer website en laat ons weten wat uw vraag is en of u liever per e-mail of telefonisch teruggebeld wilt worden. U kunt vertrouwen op een eerlijk advies.


Ladders, Trappen en Rolsteigers van Delmer

Welkom bij Delmer, jouw vertrouwde partner voor hoogwaardige ladders, trappen en rolsteigers van uitmuntende kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Bij Delmer geloven we in vakmanschap en veiligheid, daarom hebben we onze eigen team van deskundige NEN keurmeesters in dienst...

Leer meer