Delmer B.V.

Tools & Equipment voor Vakhandel en Vakman

Delmer B.V.

Delmer B.V. is per 1-1-2024 voortgekomen uit het solide fundament van ORIT B.V, (1994). ORIT B.V. opereert vanaf 1-10-2023 zelfstandig. Met een erfgoed geworteld in vakmanschap en innovatie.

Delmer B.V. streeft ernaar haar horizon te verbreden. Als importeur- outsourcing producent ligt onze focus op het bedienen van een diverse markt, variërend van grootafnemers tot middelgrote en kleine afnemers in machines en gereedschappen voor de in de sectoren wegenbouw, bouw en tuin en park.

De transfer van ervaring en frisse energie heeft Delmer B.V. in staat gesteld om nieuwe wegen te bewandelen. Met een doelgerichte benadering wil Delmer B.V. niet alleen gereedschappen leveren, maar oplossingen bieden die afgestemd zijn op de unieke vereisten van elke klant, ongeacht hun omvang.

Delmer B.V. kijkt vol vertrouwen naar de toekomst, vastbesloten om haar positie te versterken en haar invloed uit te breiden binnen de genoemde sectoren; Met het eigen A-merk label Delmer of kwalitatief gelijkwaardige producten.

Delmer officieel distributeur voor SVELT in de BeNuLux

Op de foto te zien Davide Agosta, directeur-eigenaar van Svelt S.p.A en Frans Reijnen van Delmer B.V

Sinds 22-04-2024 is er een contract afgesloten met SVELT: een Italiaanse fabrikant die een van de breedste assortimenten ter wereld heeft. Delmer-Svelt een A-label met uitstekende voorwaarden, waarbij service en garantie voorop staan.

Bekijk het assortiment

Delmer officieel distributeur voor Mundial in de BeNuLux

Op de foto te zien Alfredo Casartelli, directeur-eigenaar van Mundial Alfredo Casartelli s.r.l. en Frans Reijnen van Delmer B.V

Sinds 27-06-2024 is er een contract afgesloten met Mundial: een Italiaanse fabrikant van gereedschappen en gereedschapswagens voor professioneel gebruik, met een levenslange garantie. Mundial biedt een breed assortiment van hoge kwaliteit producten, waarbij duurzaamheid en betrouwbaarheid centraal staan.

Bekijk het assortiment

Delmer keuring service

Klimmaterieel is een gebruiks- en verbruiksartikel dat vaak onderhevig is aan extreme slijtage, belasting en beschadigingen. Dit vormt een bron van zorg en verantwoordelijkheid voor de eigenaar. Delmer heeft speciaal voor deze eigenaren een service ontwikkeld om de gebruikers op het gebied van veiligheid te ontlasten. Klimmaterieel moet namelijk jaarlijks worden gekeurd volgens de ARBO-eisen. Delmer onderscheidt een aantal fasen.

Meer informatie