Verzending


Orderverwerkingstijd: Onze standaard orderverwerkingstijd bedraagt 1-2 werkdagen. Dit betekent dat uw bestelling binnen deze periode wordt verwerkt en klaargemaakt voor verzending.


Verzendtijd: De daadwerkelijke verzendtijd is afhankelijk van de door ons gebruikte transporteur. Deze kan variëren op basis van verschillende factoren, waaronder uw locatie en de huidige transportomstandigheden. Bekijk hieronder de verwachte levertijden van de transporteurs.

Chr. Vermeer

Verzorgt de bezorging van palletzendingen in Nederland en België. De verwachte levertijd bedraagt 1-2 werkdagen. De transporteur zal voorafgaand aan de levering contact met u opnemen om een geschikt bezorgmoment af te spreken.

Dachser

Dachser verzorgt de bezorging van palletzendingen voor de rest van de EU. De verzendtijd kan variëren afhankelijk van het land van bestemming binnen de EU. De transporteur zal voor levering contact met u opnemen om een geschikt bezorgmoment af te spreken.

DPD

DPD verzorgt de bezorging van pakketzendingen in heel de EU. Voor leveringen binnen Nederland en België is de verwachte levertijd 1-2 werkdagen. Voor levertijden in andere landen verwijzen wij u naar de DPD-website. Indien u niet thuis bent op het moment van levering, wordt uw pakket afgeleverd bij een afhaalpunt in de buurt, waar u het op een later tijdstip kunt ophalen.