Delmer B.V.

Tools & Equipment voor Vakhandel en Vakman

Krachtige Bandschuurmachines met 7 Jaar Garantie

Ontdek de betrouwbare en krachtige bandschuurmachines van Delmer, Ontworpen voor nauwkeurigheid en duurzaamheid, zodat elke klus moeiteloos wordt geklaard. Onze machines zijn gebouwd om te presteren, of je nu een professionele vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver.

Met een garantieperiode van 7 jaar, bieden wij gemoedsrust en vertrouwen in onze bandschuurmachines. Bij Delmer geloven we in kwaliteit die lang meegaat.

Ontdek ons assortiment en vind de perfecte bandschuurmachine voor jouw behoeften, tegen een prijs die past bij jouw budget. Onze machines staan garant voor een professioneel resultaat.


Pijpuitslijper en bandschuurmachine

uitgerust met drie bedienvlakken voor buizen uitslijpen, vlakslijpen en rondslijpen. Met een verstelbare buizenklem die hoekstellingen van 30 tot 90 graden mogelijk maakt, biedt deze machine maximale flexibiliteit voor verschillende projecten.

De efficiënte werking wordt gegarandeerd dankzij de hefboomhendel en de mogelijkheid om snel draairichting en snelheid te wisselen met handige schakelaars. Veiligheid staat voorop met een aparte noodstop, afzonderlijke start/stopknop en een wegklapbare veiligheidsafscherming.

Bestel

Metaal bandschuurmachine 230V

Deze metaal bandschuurmachine combineert kracht en precisie voor een soepele werking. Met een trillingsvrije motor en een geavanceerd snelspan-systeem maakt het moeiteloos wisselen van de schuurband mogelijk.

Het ruime slijpoppervlak met inklapbare kleppen biedt extra gebruiksgemak, terwijl de verstelbare bout zorgt voor eenvoudige en precieze centrering van de schuurband. Of het nu op een tafel staat of standalone gebruikt wordt, deze machine is veelzijdig inzetbaar.

Bestel